Album Stefan Florescu in pelerinaj la cinci manastiri cu 200 pensionari, publicat de Stefan Florescu la 6/17/2011 (4 poze)


Stefan Florescu a invitat 200 de pensionari din sectorul 6 intr-un pelerinaj la manastirile din jurul capitalei.
Varstnicii au plecat dis-de-dimineata cu 4 autocare in pelerinaj la manastirile Cernica, Pasarea, Plumbuita, Caldarusani si Snagov, vizitand si imprejurimile acestor locuri sfinte.
Cu totii au avut prilejul sa viziteze cele cinci lacasuri de cult, sa se roage pentru sanatatea lor si a familiilor lor, dar si sa participe la slujbe tinute special pentru ei de catre preotii acestor manastiri.

„Mi-am dorit sa le ofer pensionarilor posibilitatea de a merge in pelerinaj si de a se destinde si reculege in fata icoanelor sfinte. Varstnicii reprezinta cea mai defavorizata categorie sociala din Romania, iar ei fac parte din marea familie a sufletului meu. Pensionarii sunt parintii si bunicii nostri si trebuie sa aratam neincetat respectul si pretuirea fata de acestia”, a declarat Stefan Florescu, presedintele PC Sector 6 si al APC Sector 6.
Aceasta actiune de suflet face parte din proiectul „Religie si Traditii” si se inscrie in seria actiunilor derulate de catre Stefan Florescu, in cadrul campaniei „Din suflet, pentru suflet”, pentru ca oamenii sa se simta mangaiati sufleteste si protejati de vicisitudinile perioadei grele prin care trecem cu totii.

6 iunie 2011

Leave a Reply