Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, i-a adus pe Mos Craciun si pe Craciunita, cu multe daruri, la copiii internati in Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii “Dr. Nicolae Robanescu”, cu ocazia Sfintei Sarbatori a Craciunului.
Stefan Florescu i-a rugat pe Mos Craciun si pe Craciunita sa pregateasca zeci de saci cu cadouri minunate pentru cei 50 de micuti bolnavi, care sunt internati pentru recuperare, chiar si in perioada Craciunului.
Copiii au fost uimiti de faptul ca Mos Craciun cu Craciunita sa au sosit special pentru ei, chiar daca micutii nu erau acasa, acolo unde ar fi trebuit sa miroasa a cozonaci si a brad, ci… in spital.
Micutii din spital au primit de la Stefan Florescu si de la Mos Craciun jucarii, dulciuri, plusuri, felicitari si carti.
Vizita lui Stefan Florescu, alaturi de cele doua simboluri ale Craciunului, le-a impresionat si pe mamele copiilor, care sunt nevoite, de dragul micutilor, sa fie chiar si de Craciun, intr-un centru de recuperare.
Si copiii din Parcul Moghioros din sectorul 6 au fost impresionati de intalnirea avuta cu Mosul si cu Craciunita lui, cu care au putut sa vorbeasca si care le-au daruit multe cadouri, constand in dulciuri, jucarii, calendare si iconite sfintite.

22 decembrie 2010

Leave a Reply