Marti, 13 decembrie a.c., de la orele 14.00, Presedintele Fundatiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET a fost invitatul special al micutilor de la Clubul Copiilor Sector 6.

In prag de Craciun, cei 500 de prichindei l-au intampinat pe Stefan Florescu cu colinde si un program artistic in toata regula, pe care l-au prezentat nerabdatori, in asteptarea lui Mos Craciun.

Si, pentru ca au dansat, au cantat, au recitat poezii si au intruchipat cu multa bucurie personajele lor favorite din lumea basmelor, Presedintele Fundatiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET le-a daruit tuturor multe cadouri, dulciuri si jucarii.

Stefan Florescu a avut, la randul sau, un invitat special: chiar Mos Craciun, sosit pentru a-i bucura pe toti acesti prichindei talentati si cuminti, reuniti in cadrul Clubului Copiilor Sector 6. Impreuna cu Mosul si sotia sa, Craciuna, in jurul bradului, toti cei prezenti au petrecut momente magice

„Intotdeauna si, in special in perioada Sarbatorilor, cel mai de pret dar pe care il putem primi este zambetul copiilor nostri. Avem o datorie de suflet, aceea de a le darui, la randul nostru, o lume mai buna si conditii pentru a se dezvolta armonios”, a declarat Stefan Florescu, Presedintele Fundatiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET.

Leave a Reply