Album 3 concursuri pentru elevii din sectorul 6, publicat de Stefan Florescu la 3/30/2011 (3 poze)


100 de elevi si profesori de la Grupul Scolar Industrial „Gheorghe Asachi” din sectorul 6 au participat in acest sfarsit de saptamana la Casa Florescu la o serie de concursuri organizate de catre Asociatia pentru Protectia Cetatenului, in campania „Din suflet, pentru suflet”.
Tinerii au fost invitati de catre organizatorul acestor concursuri, Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, sa intre in competitie, participand la mai multe intreceri.
Pentru ei s-a organizat un concurs de cultura generala, unul de karaoke si un concurs de masti de carnaval.
Elevii au fost incantati pentru ca au avut posibilitatea sa isi etaleze cunostintele acumulate pe parcursul anilor, la concursul de cultura generala.
Pentru ca sunt pasionati si de muzica, zeci de elevi s-au inscris la concursul de karaoke, ei cantand foarte bine, aratand astfel cat de talentati sunt.
Ultimul concurs a fost dedicat in exclusivitate fetelor, elevele Grupului Scolar Industrial „Gheorghe Asachi” din sectorul 6 facand o parada a mastilor de carnaval.
Departajarea castigatorilor a fost greu de facut, pentru ca toti elevii care s-au inscris la cele trei concursuri au demonstrat ca sunt bine pregatiti, profesorii lor fiind mandri de cei pe care ii educa si carora le indruma pasii, pentru viitor.
In finalul acestei intalniri cu elevii si cadrele didactice din sectorul 6, in campania „Din suflet, pentru suflet”, Stefan Florescu i-a premiat pe castigatorii concursurilor cu diplome de excelenta si alte daruri de suflet, profesorii si toti tinerii care au participat la aceasta intalnire competitionala fiind bucurosi ca au avut ocazia sa socializeze si sa se desprinda de activitatile lor cotidiene.

19 Martie 2011

Leave a Reply