Album Stefan Florescu a organizat Concursul Cei mai savurosi mucenici, publicat de Stefan Florescu la 3/10/2011 (9 poze)


Cu ocazia zilei de 9 martie, Ziua Sfintilor Mucenici, Stefan Florescu, presedintele PC Sector 6 si al APC Sector 6, a organizat o petrecere la care au participat peste 150 de doamne din Clubul Seniorilor sectorului 6.
Astfel, in campania „Din suflet, pentru suflet”, in aceasta zi in care traditiile si obiceiurile romanesti sunt respectate cu cea mai mare strictete, de Mucenici, la restaurantul Casa Florescu, 30 de doamne din Clubul Seniorilor sectorului 6 au intrat in concursul de preparare a celor mai gustosi si savurosi mucenici.
Doamnele si-au etalat cu mandrie mucenicii preparati, fie muntenesti, fie moldovenesti.
In urma degustarii mucenicilor, initiatorul concursului, Stefan Florescu, a avut misiunea atat de grea de a alege care sunt doamnele care au preparat cei mai savurosi mucenici.
Stefan Florescu le-a inmanat castigatoarelor concursului, diplome de excelenta in gastronomie si premii, pentru indemanarea si talentul de care au dat dovada aceste gospodine talentate in realizarea celor mai gustosi mucenici din sectorul 6.
Stefan Florescu, presedintele Partidului Conservator Sector 6 si al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, le-a facut invitatilor o dubla surpriza, invitandu-i la aceasta sarbatoare traditionala pe presedintele Partidului Conservator, domnul Daniel Constantin si pe primvice-presedintele PC si primarul sectorului 4, domnul Cristian Popescu Piedone.
Toti cei care au participat la aceasta sarbatoare traditionala romaneasca pusa la cale de catre Stefan Florescu au primit diplome, in semn de respect si apreciere pentru implicarea in actiunile derulate in cadrul campaniei „Din suflet, pentru suflet”.
Ziua Sfintilor Mucenici a fost una speciala, in care toate doamnele au petrecut cateva ore frumoase in care s-au simtit excelent, au jucat hore, sarbe, iar adevaratii castigatori ai concursului au fost, de fapt, toti cei prezenti, care, pe langa faptul ca au respectat si continuat traditia, au savurat cei mai buni, gustosi si frumosi mucenici.
„Obiceiurile si traditiile sunt dovada existentei si dezvoltarii culturale a unei comunitati. Trebuie sa ne straduim cu totii ca aceste valori sa fie pastrate, conservate si transmise generatiilor de dupa noi. A respecta traditiile si obiceiurile inseamna respect fata de propria persoana”, a declarat Stefan Florescu.

9 Martie 2011

Leave a Reply