Album Petrecere pentru 60 de copii cu dizabilitati, publicat de Stefan Florescu la 11/23/2010 (8 poze)

Stefan Florescu le-a facut copiilor cu dizabilitati de la Asociatia Caritas si celor de la Asociatia Sindrom Down Bucuresti o mare bucurie, organizand o petrecere pentru cei 5 sarbatoriti ai acestei luni, ocazie cu care tinerii, impreuna cu parintii lor, au petrecut, dansand, cantand si primind daruri de la presedintele APC Sector 6.
Stefan Florescu a invitat la aceasta petrecere 60 de copii cu Sindrom Down si alte dizabilitati, care au servit o masa gustoasa, au socializat si s-au distrat asa cum cu totii stiu sa o faca, alaturi de magicieni, printese si clowni.
Sarbatoritii au primit in dar de la Stefan Florescu cate un tort cu lumanari si artificii, dar si multe cadouri de suflet, alese special pentru fiecare tanar in parte.
Presedintele APC Sector 6, Stefan Florescu, a fost, ca de obicei, sufletul petrecerii.
El ii admira pe copiii cu dizabilitati pentru dorinta lor de a se integra in societate si pe parintii acestora, care le indruma pasii si ii insotesc pretutindeni in toate activitatile lor, cu dorinta ca tinerii cu dizabilitati sa fie acceptati asa cum sunt.
Stefan Florescu doreste sa cultive respectul tuturor fata de copiii cu dizabilitati si va continua actiunile umanitare care ii vizeaza pe acestia, in campania “DIN SUFLET, PENTRU SUFLET!”.

20 noiembrie 2010

Leave a Reply