Album Sala de sport pentru tinerii cu dizabilitati, publicat de Stefan Florescu la 3/04/2011 (4 poze)


Stefan Florescu, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, a fost astazi, alaturi de tinerii cu dizabilitati neuro-psiho-motorii, la deschiderea oficiala a salii de sport in care acestia vor desfasura in fiecare saptamana activitati sportive, terapeutice si de socializare.
Incepand de astazi, cei cu dizabilitati vor avea o sala a lor in care vor putea sa joace baschet, fotbal, handbal si vor putea sa faca atletism, dar si exercitii pentru dezvoltarea motrica, senzoriala si cognitiva.
Sub privirile emotionate ale celor cu dizabilitati si ale parintilor acestora, Stefan Florescu le-a daruit tinerilor care beneficiaza de sala, zeci de mingi de baschet, fotbal, handbal si oina, saltele pe care ei se vor antrena si a taiat, simbolic, panglica inaugurala a acestei sali de sport, apoi i-a privit pe tinerii cu dizabilitati la antrenament.
Pentru ca tinerii cu dizabilitati sunt atat de ambitiosi si se implica in activitati sportive si terapeutice, Stefan Florescu le-a oferit diplome de excelenta prin care le-a recunoscut toate aceste merite, incurajandu-i astfel sa fie mereu activi, pentru a se dezvolta normal si pentru a putea sa se integreze cu usurinta in societate.

4 Martie 2011

Leave a Reply