Album Bobocii de la liceul Grigore Moisil, publicat de Stefan Florescu la 11/11/2010 (7 poze)

STEFAN FLORESCU, presedintele APC Sector 6 a fost invitat de onoare la Balul Bobocilor organizat la Club The Player, pentru elevii liceului teoretic “Grigore Moisil”, din sectorul 6.

Tinerii de la acest liceu s-au simtit excelent la aceasta petrecere in care au avut posibilitatea sa ii aleaga la concursul de Miss si Mister, pe cei mai frumosi si destepti dintre bobocii inscrisi la acest concurs si sa ii asculte cantand live pe cei de la GUESS WHO.

STEFAN FLORESCU a fost desemnat sa fie presedinte al juriului, la acest bal al bococilor si in aceasta calitate, dar si pentru ca a fost sponsor principal al acestui eveniment, a oferit si premiile castigatorilor concursului.

STEFAN FLORESCU, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6 simte mereu nevoia de a face gesturi deosebite, pentru oameni deosebiti, tineri sau copii cu dizabilitati, pensionari – marginalizati de societate, copii talentati dar lipsiti de sprijin material.

STEFAN FLORESCU s-a aplecat intotdeauna asupra problemelor acestor categorii, intrucat apreciaza calitatea umana si nu concepe ca printre noi sa existe suflete ranite.

Aceasta este si explicatia gesturilor deosebite ale lui STEFAN FLORESCU, presedintele APC Sector 6, materializate in CAMPANIA “DIN SUFLET, PENTRU SUFLET”.

Leave a Reply