Album Stefan Florescu a premiat veteranii de razboi din sectorul 6, publicat de Stefan Florescu la 5/07/2011 (24 poze)


Cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi, Stefan Florescu i-a premiat pe cei saisprezece veterani din sectorul 6, daruindu-le diplome aniversare pentru devotamentul lor fata de Romania, icoane sfintite, un tort imens si alte daruri de suflet, in campania “Din suflet, pentru suflet”.
Stefan Florescu le este mereu aproape veteranilor de razboi, cinstindu-i si respectandu-i pentru eroismul cu care s-au luptat pentru tara, cat si pentru meritele deosebite ale acestora.
Acestia sunt insa dezamagiti pentru ca nu se bucura si de respectul autoritatilor.
Presedintele Partidului Conservator Sector 6 si al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, Stefan Florescu, le-a fost alaturi tot timpul veteranilor de razboi, sprijinindu-i cu tot ce ei au nevoie si invitandu-i constant la teatru, film, in excursii, in pelerinaj la manastiri si la alte actiuni de socializare.
Cei saisprezece veterani de razboi s-au simtit excelent la intalnirea cu Stefan Florescu si i-au multumit acestuia pentru pretuire si atentia acordata.

„Voi continua sa le fiu alaturi veteranilor de razboi, pentru ca ii apreciez enorm si mereu le voi acorda atentia cuvenita, ca ei sa simta ca nu sunt singuri pe lume si ca sunt respectati pentru devotamentul aratat mereu, fata de culorile patriei. Veteranii trebuie sa se bucure de batranete si imi pare rau ca drepturile lor nu sunt respectate”, a spus Stefan Florescu.

5 mai 2011

Leave a Reply