STEFAN FLORESCU, presedintele APC Sector 6 a petrecut de Halloween alaturi de fantome, extraterestri, fluturasi, monstri, clowni, soldatei si printese.

Toate aceste personaje au fost interpretate de copiii cu Sindrom Down de la Asociatia Sindrom Down Bucuresti, pe care STEFAN FLORESCU i-a invitat la sarbatoarea de Halloween, organizata special pentru ei.

La petrecere au participat 40 de copii cu dizabilitati, impreuna cu parintii lor.

Copiii au fost incantati pentru ca au avut posibilitatea sa aleaga, din multiplele modele de masti daruite de catre STEFAN FLORESCU, pe cele preferate.

Cu mic, cu mare, invitatii la petrecerea de Halloween, au petrecut dansand pe toate ritmurile posibile, printre dovlecii transformati in felinare, uitand parca de rolurile asumate prin purtarea mastilor. Astfel, fantoma a dansat cu printesa, monstrul a dansat cu fluturele, iar soldatelul a dansat cu clown-ul…

Prin organizarea petrecerii de Halloween din acest an, STEFAN FLORESCU si-a dorit sa le ofere copiilor cu Sindrom Down ocazia de a se distra si de a interactiona cu cei din jur.

Totodata, prin actiunile organizate in campania “DIN SUFLET, PENTRU SUFLET” care vizeaza copiii cu Sindrom Down, STEFAN FLORESCU doreste sa traga un semnal de alarma pentru toti romanii, care trebuie sa ii accepte si sa ii incurajeze pe copiii cu dizabilitati, astfel incat acestia sa fie integrati in societate, sa se dezvolte armonios si sa se bucure de drepturi depline.

29 octombrie 2010

Leave a Reply