Album Stefan Florescu a sarbatorit Dragobetele impreuna cu o suta de tineri indragostiti, publicat de Stefan Florescu la 2/20/2011 (5 poze)

Tinerii indragostiti din sectorul 6 au avut parte ieri, 18 februarie a.c., de o zi speciala, pentru ca Stefan Florescu, in campania “Din suflet, pentru suflet”, a organizat pentru ei o petrecere de “Dragobete” de neuitat, la restaurantul Casa Florescu.
50 de cupluri de tineri indragostiti au petrecut cateva ore dansand pe toate ritmurile si cantand. Ei au aratat cat de mult se iubesc, atat in cadrul concursului de dans, cat si in afara lui.
Cele trei perechi de indragostiti ajunse in finala concursului s-au intrecut sa castige premiul I, insa departajarea a fost greu de facut, ei demonstrand ca merita din plin sa urce pe podiumul invingatorilor. Acestia au primit cupe, premii foarte dulci, sampanie si perne de plus in forma de inimioare de la Stefan Florescu.
Un alt moment deosebit al petrecerii a fost si o mica demonstratie de jonglare si manuire a sticlelor.
Toti tinerii indragostiti prezenti la petrecerea de „Dragobete” au primit de la organizatorul „Sarbatorii Iubirii” diplome care certifica faptul ca sunt indragostiti, iar cu totii au savurat imensul tort rosu al dragostei pregatit special pentru aceasta zi plina de iubire.
Stefan Florescu a fost mereu alaturi de tineri, in campania “Din suflet, pentru suflet” si ii apreciaza pe acestia, pentru ca dovedesc ca au spirit civic si se implica in diverse actiuni umanitare ce vizeaza pensionarii, copiii internati in spitale, copiii abandonati si copiii cu dizbilitati.

19 februarie 2011

Leave a Reply