STEFAN FLORESCU, presedintele APC Sector 6 a organizat de ZIUA ARMATEI ROMANE, o petrecere surpriza pentru 60 de ofiteri in rezerva, dorind sa le arate respectul si aprecierea pentru meritele deosebite, militarilor in rezerva dar si veteranilor de razboi, pentru eroismul de care au dat dovada, luptandu-se pentru tara.

La acest eveniment, cadrele militare in rezerva, printre care si veterani de razboi, au primit din partea lui STEFAN FLORESCU, cate o diploma aniversara pentru intreaga lor activitate si pentru devotamentul fata de Romania.

Presedintele Comitetului de Initiativa al intalnirilor Primei Promotii de Ofiteri de Tancuri 1949, col (r) veteran de razboi – Constantin Miu i-a inmanat lui STEFAN FLORESCU o insigna si o diploma de excelenta, pentru deosebita activitate desfasurata in asigurarea intalnirilor veteranilor de razboi si ofiterilor Armatei Romane.

STEFAN FLORESCU le-a daruit invitatilor si un tort imens cu artificii, avand culorile Steagului Romaniei, pe care l-au savurat cu totii, in timp ce cantau “Noi suntem romani”.

ZIUA ARMATEI a fost sarbatorita, in acest an, intr-un mod mai special, de cei 60 de militari in rezerva, care la petrecerea organizata de catre STEFAN FLORESCU au uitat de problemele de zi cu zi, au depanat amintiri, au cantat, au recitat poezii, au dansat, sfidand parca anii care au trecut peste ei.

26 octombrie 2010

Leave a Reply