STEFAN FLORESCU, presedintele APC Sector 6 a fost pe 1 octombrie, de ZIUA INTERNATIONALA A PENSIONARULUI, impreuna cu un numar de 500 de persoane, intr-o excursie la Domeniile Ostrov si la manastirile Dervent si Sf. Andrei, din judetul Calarasi.

STEFAN FLORESCU le-a facut, astfel, o surpriza – atat celor patru sute de pensionari, de ziua lor – 1 octombrie – Ziua Internationala a Pensionarului, cat si unui numar de patruzeci de copii cu Sindrom Down – din Bucuresti,  insotiti de parinti.

Varstnicii, precum si tinerii cu dizabilitati au calatorit cu autocarele, au traversat Dunarea cu bacuul, apoi au vizitat cele doua manastiri, precum si Pestera Sf. Andrei.

STEFAN FLORESCU si grupul celor 500 de persoane invitate au ajuns, apoi, la Domeniile Ostrov, unde le-au fost prezentate metoda de vinificare si gama de produse, actiune urmata de o degustare de vinuri speciale, in incinta unei crame moderne, precum si de o masa gustoasa si o petrecere cu dansuri si cantece de suflet, care a tinut cateva ore bune, fara a lasa nici o urma de oboseala pe chipurile participantilor.

STEFAN FLORESCU s-a prins intr-o hora imensa cu pensionarii si cu tinerii cu dizabilitati, petrecerea continuand chiar si pe malul Dunarii, in asteptarea bacului, dar si in autocarele care rasunau de voie buna.

Prin aceasta excursie la Domeniile Ostrov, STEFAN FLORESCU, presedintele APC Sector 6 a incercat, si a reusit, sa le ofere tuturor invitatilor o zi deosebita, plina de momente de suflet.

Cu totii au petrecut aceasta zi minunata de relaxare dar si de credinta, intr-un peisaj mirific, de un pitoresc aparte, care i-a imbiat sa se detaseze de toate grijile cotidiene.

STEFAN FLORESCU, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6 simte mereu nevoia de a face gesturi deosebite, pentru oameni deosebiti, tineri sau copii cu dizabilitati, pensionari – marginalizati de societate, copii talentati dar lipsiti de sprijin material.

STEFAN FLORESCU s-a aplecat intotdeauna asupra problemelor acestor categorii, intrucat apreciaza calitatea umana si nu concepe ca printre noi sa existe suflete ranite.

Aceasta este si explicatia gesturilor deosebite ale lui STEFAN FLORESCU, presedintele APC Sector 6, materializate in CAMPANIA “DIN SUFLET, PENTRU SUFLET”.

Leave a Reply