STEFAN FLORESCU, presedintele APC Sector 6 s-a intalnit cu copiii cu Sindrom Down la Ziua Recoltei, eveniment desfasurat in perioada 1-3 octombrie, in Parcul Copiilor.

Copiii s-au simtit excelent la aceasta sarbatoare si au incins o hora in care s-a prins si STEFAN FLORESCU, cel care apoi le-a dat in dar copiilor cu dizabilitati cosuri cu turta dulce, acadele si struguri, cateva mingii si i-a invitat la un picnic organizat ad-hoc pentru ei, in Parcul Copiilor, cu mici si porumb copt.

STEFAN FLORESCU a fost impresionat de intalnirea avuta cu tinerii cu dizabilitati si a declarat ca se va preocupa neincetat ca acestia sa nu mai fie marginalizati de catre societate, ci acceptati de catre cei din jurul lor.

La Ziua Recoltei, STEFAN FLORESCU s-a intalnit si a discutat despre problemele varstnicilor, cu mai multi pensionari veniti din sectorul 6, care au dorit sa recreeze si totodata sa treaca in revista oferta de toamna a judetelor prezente la acest targ.


STEFAN FLORESCU, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6 simte mereu nevoia de a face gesturi deosebite, pentru oameni deosebiti, tineri sau copii cu dizabilitati, pensionari – marginalizati de societate, copii talentati dar lipsiti de sprijin material.

STEFAN FLORESCU s-a aplecat intotdeauna asupra problemelor acestor categorii, intrucat apreciaza calitatea umana si nu concepe ca printre noi sa existe suflete ranite.

Aceasta este si explicatia gesturilor deosebite ale lui STEFAN FLORESCU, presedintele APC Sector 6, materializate in CAMPANIA “DIN SUFLET, PENTRU SUFLET”.

Leave a Reply