Album Stefan Florescu a vizitat copiii bolnavi de cancer de “Ziua Internationala a Copilului cu Cancer”, publicat de Stefan Florescu la 2/15/2011 (8 poze)


Stefan Florescu, in campania „Din suflet, pentru suflet”, impreuna cu Simona Ionescu, in campania “Din inima pentru copii”, i-a vizitat pe cei 50 de copii bolnavi de cancer, internati la sectia de Oncopediatrie a spitalului Marie Curie din Bucuresti, de „Ziua Internationala a Copilului cu Cancer”.
Impresionati de soarta copiilor aflati in suferinta, acestia le-au dus in dar micutilor bolnavi ursuleti de plus, dulciuri si multe fructe pentru a le mai descreti fruntile impovarate de atata suferinta si pentru a le arata ca nu sunt singuri in lupta cu aceasta boala nemiloasa.
Aceasta vizita de suflet i-a impresionat atat pe copilasii bolnavi, cat si pe parintii acestora, ale caror lacrimi au fost de neoprit.
Stefan Florescu este preocupat si ingrijorat de soarta copiilor bolnavi de cancer si va continua sa ii viziteze pe acesti micuti in sectiile de Oncopediatrie ale spitalelor Marie Curie si Fundeni.
Prin aceasta actiune umanitara, Stefan Florescu continua sa atraga atentia asupra situatiei copiilor care sufera de aceasta boala nemiloasa, in incercarea de a-i sensibiliza pe cei cu posibilitati materiale pentru a se implica in actiuni dedicate copiilor aflati in suferinta.

15 februarie 2011

Leave a Reply