STEFAN FLORESCU, presedintele APC Sector 6 a fost impresionat de invatatoarea Cristiana Anghel din Caracal care se afla in greva foamei de 57 zile, dar si de cauza pentru care invatatoarea a apelat la aceasta forma de protest si anume taierea salariilor cadrelor didactice.

STEFAN FLORESCU a vizitat-o astazi 19 octombrie, pe invatatoarea Cristiana Anghel la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice Prof. Dr. N. Paulescu din Bucuresti, unde aceasta este internata, daruindu-i doua icoane sfintite si un buchet imens de trandafiri albi.

Presedintele APC Sector 6 i-a promis invatatoarei ca se va preocupa sa rezolve cauza pentru care aceasta a intrat in greva foamei, impreuna cu mai multe ONG-uri, pentru ca nu este posibila aceasta lipsa de reactie a autoritatilor fata de situatia dezastruasa a invatamantului romanesc si totodata lipsa de respect a autoritatilor fata de profesorii nostri – cei care ne-au educat pe noi si care continua sa ne educe copiii.

STEFAN FLORESCU, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6 simte mereu nevoia de a face gesturi deosebite, pentru oameni deosebiti, tineri sau copii cu dizabilitati, pensionari – marginalizati de societate, copii talentati dar lipsiti de sprijin material.

STEFAN FLORESCU s-a aplecat intotdeauna asupra problemelor acestor categorii, intrucat apreciaza calitatea umana si nu concepe ca printre noi sa existe suflete ranite.

Aceasta este si explicatia gesturilor deosebite ale lui STEFAN FLORESCU, presedintele APC Sector 6, materializate in CAMPANIA “DIN SUFLET, PENTRU SUFLET”.

19 octombrie 2010

Leave a Reply