Album Mama invatatoarei Cristiana Anghel, publicat de Stefan Florescu la 12/14/2010 (3 poze)


Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, a fost la Caracal, in vizita la mama invatatoarei Cristiana Anghel, ducandu-i un buchet de trandafiri rosii si o icoana sfintita.
Stefan Florescu si-a dorit sa revina la Caracal pentru a fi alaturi de mama invatatoarei, pentru a vedea cum se simte si pentru a afla ce parere are despre renuntarea Cristianei la greva foamei, dupa cele 70 de zile.
Mama invatatoarei i-a multumit lui Stefan Florescu pentru implicarea acestuia in cauza pentru care Cristiana Anghel a intrat in greva foamei si i-a spus lui Stefan Florescu ca “numai Dumnezeu a ajutat-o pe Cristiana sa reziste atatea zile de greva a foamei” si ca este convinsa ca fiica ei isi va duce la indeplinire tot ce si-a propus referitor la situatia cadrelor didactice din Romania.
Stefan Florescu i-a promis mamei invatatoarei ca va fi mereu alaturi de Cristiana Anghel si de cauza pentru care ea a apelat la aceasta forma de protest si anume nerespectarea legii majorarii salariilor in invatamant si scaderea salariilor cadrelor didactice.

2 noiembrie 2010

Leave a Reply