Album Dubla campioana mondiala la balet Lucia Ghivercea la Oktoberfest, publicat de Stefan Florescu la 7/07/2011 (5 poze)


Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, a mers ieri la Craiova sa o vada evoluand pe scena Festivalului Nuntilor Balcanice – Oktoberfest pe dubla campioana mondiala, mica balerina Lucia Ghivercea (10 ani).
Stefan Florescu i-a facut balerinei inca o surpriza, venind sa o sustina si sa o vada evoluand intr-un festival cu traditie, la care au participat artisti din Romania, Bulgaria, Serbia, Turcia si Grecia.
In urma cu doua luni, Stefan Florescu a mai vizitat-o pe mica balerina, pentru ca a auzit ca aceasta nu are posibilitatea financiara de a ajunge la Concursul International de Balet din Franta, la Paris. Atunci, Lucia a primit de la presedintele APC Sector 6, Stefan Florescu, doua rochii de balet si i-a asigurat suportul financiar de care mica balerina Lucia avea nevoie pentru a dansa pe marea scena de la Paris.
Si de aceasta data intalnirea Luciei cu Stefan Florescu a fost una de suflet, impresionanta, balerina fiind incantata de prezenta acestuia la Craiova, de o icoana, un buchet imens de flori si de inca o rochie de balet pe care le-a primit in dar de la sustinatorul ei.
Stefan Florescu a asigurat-o pe Lucia ca ii va fi mereu alaturi atunci cand balerina va dansa la concursuri si festivaluri din Romania, dar si cand Lucia va evolua pe marile scene ale lumii si, totodata, ca va continua sa o sprijine, neconditionat, in toata activitatea ei.

Stefan Florescu simte mereu nevoia sa faca gesturi deosebite, care ii privesc pe cei mici, pe cei aflati in suferinta, copii talentati sau adulti, deoarece intotdeauna a apreciat oamenii de calitate si a fost alaturi de acestia si de problemele lor, implicandu-i in campania “Din suflet, pentru suflet” – pentru sufletele oamenilor.

26 septembrie 2010

Leave a Reply