Album Stefan Florescu ajuta copiii autisti si cu alte dizabilitati sa se integreze in societate, publicat de Stefan Florescu la 1/23/2011 (10 poze)

Stefan Florescu i-a facut fericiti pe 80 de copii autisti si cu sindrom Down.
Ei au fost invitati la petrecere la restaurantul Casa Florescu alaturi de parintii lor si cu totii au avut parte de o distractie pe cinste oferita in campania “Din Suflet, Pentru Suflet”, pentru ca aceasta categorie sociala defavorizata sa se poata integra si sa fie acceptata de societate.
La petrecere Stefan Florescu le-a facut mai multe surprize invitatilor, aducandu-le un clown, care i-a distrat pe copii, printre foarte multe baloane colorate, cu jocuri si concursuri, o printesa care le-a facut face-painting micutilor, toate acestea cu scopul de a-i determina pe copii sa interactioneze si sa socializeze.
Copiii cu autism sunt speciali si traiesc intr-o lume aparte, lumea lor.
Stefan Florescu si-a propus ca, prin actiunile dedicate copiilor cu dizabilitati, sa le ofere acestor micuti sansa de a se exprima, comunica si de a nu se mai simti altfel decat ceilalti copii.
La petrecere au fost sarbatoriti si sapte tineri cu sindrom Down, carora Stefan Florescu le-a serbat zilele de nastere, cu daruri, torturi cu lamanari si multe artificii.
Sufletul acestei intalniri a fost chiar Stefan Florescu, care a fost mandru ca a reusit sa patrunda in lumea necunoscuta noua, cea a persoanelor cu dizabilitati, petrecand o zi speciala impreuna cu copiii speciali, atat de dragi lui.

22 ianuarie 2011

Leave a Reply