Album Stefan Florescu alaturi de actori, in Saptamana Mare, publicat de Stefan Florescu la 4/21/2011 (3 poze)


In campania „Din suflet, pentru suflet”, in Saptamana Mare, 450 de pensionari, profesori, cadre militare in rezerva si tineri din sectorul 6, dar si din alte sectoare ale capitalei, au fost invitati la Teatrul de Revista „Constantin Tanase”, de catre Stefan Florescu, presedintele Partidului Conservator Sector 6 si al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, ca un dar cu ocazia Sfintei Sarbatori de Paste.
Spectacolul „Vara nu-i ca iarna”, in regia marelui Bitzu Falticineanu, i-a avut in lumina reflectoarelor pe ALEXANDRU ARSINEL, NAE LAZARESCU si VASILE MURARU, CRISTINA STAMATE, ALEXANDRU LULESCU, ADRIAN ENACHE si multe alte nume de marca ale scenei romanesti.
Artistii Teatrului de Revista “Constantin Tanase” au fost incantati de initiativa lui Stefan Florescu de a le oferi un spectacol magnific celor 450 de persoane.
In semn de respect si admiratie pentru STELA POPESCU, Stefan Florescu i-a oferit acesteia un superb buchet de trandafiri albi.
Dupa spectacol, actorii au fost invitati la restaurantul Casa Florescu la o petrecere de traditii si obiceiuri pascale, in semn de apreciere, respect, admiratie si recunostinta pe care Stefan Florescu le poarta pentru valorile teatrului romanesc, care se hranesc din aplauze si pe care acesta le sprijina neconditionat.

21 aprilie 2011

Leave a Reply