Album Campania „Din inima pentru copii”, publicat de Stefan Florescu la 12/08/2010 (4 poze)

Stefan Florescu, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, s-a implicat, in urma cu cateva luni, in campania „Din inima pentru copii” initiata de jurnalista Simona Ionescu.
De atunci, vietile a zeci de copii grav bolnavi – proveniti din familii fara posibilitati materiale – au fost salvate, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, care si-au dat mana pentru a rezolva cazurile expuse de jurnalista. Multe sectii din diverse spitale au primit, in cadrul campaniei, dotarile necesare pentru ca activitatea acestora sa fie exercitata la cel ma inalt nivel, iar pacientilor sa nu le lipseasca nimic.
Aceasta campanie in care s-a implicat si presedintele APC Sector 6, Stefan Florescu, a avut un real succes si va continua din primavara anului viitor cu alte cazuri care vor necesita atentia si implicarea celor cu suflet mare si nobil.
Stefan Florescu i-a promis jurnalistei Simona Ionescu ca va continua sa fie alaturi de aceasta in campania „Din inima pentru copii”, pentru ca micutii cu probleme sa poata beneficia de o viata mai buna, asa cum, cu totii, ne dorim pentru copiii nostri.

7 decembrie 2010

Leave a Reply