Candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Ştefan Florescu, s-a întâlnit luni, 4 iunie 2012, cu locuitorii cartierului DRUMUL TABEREI, pe care i-a asigurat, încă o dată, că le este alături, fiindcă numai împreună vor putea rezolva problemele cu care se confruntă de 8 ani de zile această zonă a Capitalei.

Ştefan Florescu a fost întâmpinat de zeci de cetăţeni, dornici să-l reîntâlnească pe cel care, de 5 ani, îi sprijină şi îi ajută necondiţionat. Aceştia s-au plâns că tot cartierul este plin de gunoaie şi haite de câini comunitari, iar străzile sunt pline de gropi, în care zilnic îşi rup maşinile. “Deşi am făcut numeroase plângeri la primărie, nu a interesat pe nimeni de noi”, şi-au strigat oamenii nemulţumirea.

Dacă în urmă cu 8 ani, Drumul Taberei reprezenta cu adevărat cartea de vizită a Sectorului 6, în prezent, actuala administraţie a transformat această zonă într-una insalubră, cu deficit de spaţiu verde, fără locuri de parcare, cu străzi pline de gropi şi câini comunitari.

Strict în interesul lor, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, Ştefan Florescu le-a vorbit celor prezenţi despre „Înfiinţarea Poliţiei Parcuri”, dar şi despre proiectul pe care îl propune, privind creşterea suprafeţei verzi, prin implementarea unui program de amenajare peisagistică, ce presupune achiziţii de material dendrologic la preţuri reale, nu triplate ca în prezent.

Candidatul independent la Primăria Sectorului 6 le-a prezentat şi soluţiile pe care le-a identificat pentru rezolvarea acestor probleme, aducându-le în atenţie şi necesitatea reabilitării şi modernizării pieţei şi parcului Drumul Taberei.

Leave a Reply