Candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Ştefan Florescu, s-a întâlnit joi, 17 mai 2012, cu locuitorii cartierelor CRÂNGAŞI şi GIIULEŞTI, pentru a-i asigura încă o dată, că le este alături, dar şi pentru a le împărtăşi proiectele pe care le-a gândit pentru această zonă a Sectorului 6.

Alături de oameni, acesta le-a comunicat soluţiile pe care le-a gândit, pentru rezolvarea problemelor cu care aceştia, din păcate, se confruntă în prezent.

S-a discutat despre branşarea la uitilităţi şi asfaltarea străzilor, amenajarea de locuri în parcările de reşedinţă, construirea unei noi pieţe în Giuleşti, sporirea suprafeţei de spaţiu verde, rezolvarea deficitului de locuri în grădiniţe şi creşe, dar şi despre înfiinţarea unei cantine sociale.

Totodată, candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Ştefan Florescu, le-a împărtăşit locuitorilor din Crângaşi proiectul său privind amenajarea zonei Insulei Lacul Morii. Astfel, acesta propune ca, în colaborare cu Primăria Municipiului Bucureşti, să transforme ştrandul Crângaşi într-un spaţiu modern de agrement acvatic, cu piscine cu valuri şi plaje artificiale de nisip. Şi tot cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, şi Insula Lacul Morii va deveni un spaţiu de agrement acvatic care, pe lângă plimbări cu vaporaşul, va oferi şi posibilitatea de a face scufundări în cadrul centrului special amenajat.

De asemenea, va fi amenajat un parc de distracţii tip Luna Park , iar, pe timpul verii, tot insula va găzdui tabere tematice, organizate pentru elevii şi copiii instituţionalizaţi pe raza Sectorului 6.

Leave a Reply