Album Stefan Florescu alaturi de marii actori si de sute de copii de „Ziua Internationala a Copilului cu Cancer” la Sun Plaza, publicat de Stefan Florescu la 2/14/2011 (14 poze)

Marii actori Stela Popescu, Cristina Stamate si Nae Alexandru au fost alaturi de Stefan Florescu, in campania “Din suflet, pentru suflet”, si de Simona Ionescu, in campania “Din inima pentru copii”, la actiunea caritabila desfasurata la Sun Plaza cu ocazia “Zilei Internaţionale a Copilului cu Cancer”.
Acestia, impreuna cu sute de copii si parinti prezenti la actiune, s-au solidarizat cu copiii care sufera de cancer si cu totii au donat diverse sume pentru copiii aflati in suferinta.
Cei prezenti au putut admira programul artistic deosebit facut de copiii talentati sustinuti in activitatea lor de catre Stefan Florescu, care au cantat si au dansat, solidarizandu-se astfel si ei cu copiii care sufera de cancer.
La aceasta actiune de suflet, toti copiii au primit carti de colorat, dulciuri si baloane si s-au distrat impreuna cu clovnul jucaus si cu printesa care le-a facut picturi pe feţe.
Sumele provenite din donatiile celor care au participat la aceasta actiune umanitara vor ajunge marti, 15 februarie a.c., de “Ziua Internaţională a Copilului cu Cancer”, la Spitalul “Marie Curie”, tot acolo unde cei 60 de copii internati vor primi carti si creioane de colorat si alte daruri de suflet de la Stefan Florescu si Simona Ionescu, in cadrul celor doua campanii umanitare: “Din suflet, pentru suflet” si “Din inima pentru copii”.
Stela Popescu, Cristina Stamate si Nae Alexandru au apreciat initiativa lui Stefan Florescu, in campania “Din suflet, pentru suflet” si a Simonei Ionescu, in campania “Din inima pentru copii”, care, in cadrul acestei actiuni umanitare desfasurate cu ocazia “Zilei Internaţionale a Copilului cu Cancer”, au reusit sa atraga atentia asupra situatiei copiilor care sufera de aceasta boala nemiloasa, in incercarea de a-i sensibiliza pe cei cu posibilitati materiale pentru a se implica in actiuni dedicate copiilor aflati in suferinta.
Dupa aceasta actiune de suflet, Stefan Florescu le-a daruit flori si turta dulce in forma de inimioara tuturor doamnelor si domnisoarelor cu ocazia Zilei Indragostitilor – Valentine’s Day.

14 februarie 2011

Leave a Reply