Album Stefan Florescu alaturi de rezervisti de Ziua Muzicilor Militare, publicat de Stefan Florescu la 7/01/2011 (2 poze)


Vineri, 1 iulie a.c., de „Ziua Muzicilor Militare”, Stefan Florescu, Presedintele Partidului Conservator Sector 6 si al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, va fi alaturi de cadrele militare in rezerva si in retragere pentru a celebra 180 de ani de existenta a muzicii militare.
Marcarea a 180 de ani de existenta a muzicii reprezentative a Armatei Romane va avea loc la ora 9.30 la Scoala Militara de Muzica din sectorul 6, unde ofiterii si subofiterii in rezerva si in retragere care fac parte din Asociatia Nationala a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere „Al. I. Cuza” vor participa, impreuna cu Stefan Florescu, la o ceremonie din care nu va lipsi un program de cantece si marsuri ostasesti traditionale interpretate de fanfara.
Tot pentru a celebra muzica militara romaneasca, Stefan Florescu va fi prezent astazi, 30 iunie a.c., la Sala Radio, la un concert de fanfara.

“Am un respect deosebit pentru acesti slujitori ai patriei, marea familie a cadrelor militare in rezerva si in retragere reprezentand unul dintre elementele de patrimoniu ale societatii. Ei sunt un adevarat exemplu de patriotism, de profesionalism si de implicare in viata comunitatii, pentru generatiile care le-au urmat. Muzica militara este una de veche traditie in tara noastra. Militarii au conservat-o si au dezvoltat-o, iar noi avem datoria de a promova in continuare valorile muzicale nationale”, a declarat Stefan Florescu.
Ofiterii si subofiterii in rezerva si in retragere se bucura de sustinerea pe care Stefan Florescu le-o ofera permanent, in cadrul campaniei „Din suflet, pentru suflet”, acestia mergand lunar in pelerinaj la manastiri si beneficiind gratuit de bilete la spectacole de teatru si film.

30 iunie 2011

Leave a Reply