Album Stela, Arsinel, Nae, Vasile – Spectacol pentru 400 de pensionari, profesori si tineri, publicat de Stefan Florescu la 11/23/2010 (5 poze)

400 de pensionari, profesori si tineri au fost invitatii lui Stefan Florescu, presedinte al APC Sector 6, la spectacolul “Revista Revistelor”, de la Teatrul de Revista “Constantin Tanase”.
Spectacolul a fost unul exceptional si i-a avut in lumina reflectoarelor pe Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Adriana Trandafir, Cristina Stamate, Valentina Fatu, Liliana Mocanu, Adrian Enache si multe alte nume de marca ale scenei romanesti.
Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, dar si ceilalti actori, au fost incantati de gestul lui Stefan Florescu de a le face cadou celor 400 de persoane acest spectacol deosebit, dar si sa joace in fata unui astfel de public.
Invitatii i-au multumit lui Stefan Florescu pentru gestul acestuia de a la aduce un plus de bucurie celor care nu au posibilitatea sa mearga la teatru.
Arsinel, Stela, Nae, Vasile, alaturi de ceilalti actori, au fost nevoiti sa revina pe scena, pentru ca publicul, in frunte cu Stefan Florescu, i-a cantat „La multi ani”, sarbatoritului zilei – Vasile Muraru!
Intrucat ziua spectacolului coincidea cu ziua de nastere a actorului Vasile Muraru, Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, i-a daruit acestuia un cos imens cu trandafiri si un cadou.
Presedintele APC Sector 6, Stefan Florescu, le-a promis actorilor ca va continua seria intalnirilor de suflet cu acestia, pentru ca ii respecta, ii admira si doreste sa le arate marilor noastre valori cat de mult inseamna actorii, pentru noi.

14 noiembrie 2010

Leave a Reply