Album Balul Bobocilor Universitatii Ecologice din Bucuresti, sector 6, publicat de Stefan Florescu la 12/10/2010 (3 poze)

Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, a fost invitat de catre studenti la Balul Bobocilor Universitatii Ecologice din Bucuresti, sector 6, bal organizat la Club Le Studio.
Cei 200 de tineri l-au primit pe Stefan Florescu cu ropote de aplauze, acesta simtind nevoia sa le vorbeasca despre implicarea lui in viata studenteasca si in rezolvarea problemelor cu care se confrunta studentii si tinerii, in general.
Stefan Florescu a fost desemnat de catre tineri sa fie presedinte al juriului la concursul organizat pentru alegerea celor mai frumosi, spontani si talentati studenti ai Universitatii Ecologice din Bucuresti.
Din cei 14 studenti (7 fete si 7 baieti) care au concurat pentru Miss si Mister, juriul i-a desemnat pe cei care vor purta cu succes aceste titluri.
Presedintele APC Sector 6 le-a inmanat premiile castigatorilor concursului, Stefan Florescu dorind sa le ofere tuturor concurentilor cate o diploma de excelenta si o cupa a invingatorilor, din care acestia au sorbit sampania avand gustul dulce al succesului.
Stefan Florescu a simtit nevoia sa se implice si in viata studenteasca in campania “Din Suflet, Pentru Suflet”, motiv pentru care a raspuns la invitatia lansata de catre organizatorii acestui Bal al Bobocilor Universitatii Ecologice din Bucuresti.
Aceasta este inca o confirmare a faptului ca lui Stefan Florescu nu ii sunt straine nici problemele tinerilor studenti de la Universitatea Ecologica din Bucuresti si de la alte facultati din tara.
Balul Bobocilor a fost un eveniment placut la care a participat Stefan Florescu si atunci cand oricare dintre tineri va avea o problema de suflet, va putea conta pe sprijinul lui Stefan Florescu si al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6.

10 decembrie 2010

Leave a Reply