Ștefan Florescu continuă să îi sprijine pe locuitorii Sectorului 6, aflându-se permanent în mijlocul acestora, pentru a afla problemele cu care se confruntă și pentru ca, tot împreună cu ei, să identifice soluții pentru a le rezolva.

Candidatul independent la Primăria Sectorului 6 a revenit în cartierul Militari, pe strada Aleea Cetățuia, pentru a discuta cu cetățenii-rezidenți ai zonei, despre starea de degradare a imobilelor de locuit. Este cunoscut faptul că, în urmă cu doar câteva săptămâni, Ștefan Florescu a venit în ajutorul unei familii al cărei balcon risca să se prăbușească în orice moment, blocuri imense de beton amenințând să cadă în plină stradă, de la nivelul etajului 8.

Însoţit de o echipă de muncitori, Ștefan Florescu a remediat problema, suportând integral costurile executării lucrărilor de reconsolidare. De asemenea, Ştefan Florescu va oferi tot sprijinul său, pentru înscrierea imobilului respectiv în programul de anvelopare și reabilitare termică.

Tot despre reconsolidare, refacerea fațadelor, cât, în special, continuarea programului de reabilitare termică, a discutat și cu locatarii altor imobile de pe Aleea Cetățuia, dar și despre amenajarea spațiului verde dintre blocuri și a unui număr suficient de locuri de parcare.

Totodată, reprezentanții asociațiilor de proprietari din zonă s-au plans de faptul că salubrizarea și igienizarea nu este realizată responsabil de către societatea cu care Primăria Sectorului 6 se află în prezent sub contract, nefiind respectat ritmul trecerilor utilajelor, pentru ridicarea gunoiului menajer și stradal.

Ștefan Florescu i-a reasigurat de faptul că, încă din prima zi a mandatului său ca Primar al Sectorului 6, pe lângă suspendarea contractului cu firma de ridicări auto, va solicita și analizarea pertinentă și obiectivă a celui încheiat pentru salubrizare și deszăpezire.

Leave a Reply