Joi, 24 mai 2012, începând cu orele 18.00, Ștefan Florescu, candidatul independent pentru Primăria Sectorului 6, s-a aflat în mijlocul locuitorilor complexului de blocuri din imediata apropiere a Târgului de Vechituri de la Valea Casadelor – cartier Militari.

În general, dar, mai ales după ploaia torenţială, care nu conteneşte să cadă de aproape 24 de ore, zona respectivă ilustrează un peisaj de Ev Mediu Târziu: străzi desfundate, bălţi, noroaie. Blocurile, locuite  preponderent de familii care se confruntă cu probleme sociale, se află într-o stare deplorabilă, necesitând urgent executarea unor lucrări de consolidare şi reabilitare termică.

Ştefan Florescu le-a reamintit oamenilor că îi va sprijini şi pe viitor, la fel cum o face de 5 ani, mulţi dintre aceştia fiind beneficiari ai cantinei sociale DIN SUFLET, PENTRU SUFLET. De asemenea, le-a prezentat proiectele sale, privind reabilitarea şi modernizarea întregii zone Valea Cascadelor.

Astfel, candidatul independent pentru Primăria Sectorului 6 şi-a propus salubrizarea responsabilă a perimetrului, reabilitarea căilor de acces către imobile, asfaltarea aleilor dintre blocuri, amenajarea unei zone verzi, a unui micro – parc, cu loc de joacă pentru copii şi a unei grădini de cartier. Totodată, Ştefan Florescu i-a asigurat pe cetăţeni că, după 10 iunie a.c., când va deveni Primarul Sectorului 6, va include imobilele respective în programul de anvelopare şi reabilitare termică şi va întreprinde urgent demersuri pentru reconsolidarea acestora. 

Leave a Reply