Album Stefan Florescu continua sa sprijine parohiile din sectorul 6, publicat de Stefan Florescu la 7/11/2011 (8 poze)


In cadrul campaniei „Din suflet, pentru suflet”, marti, 5 iulie a.c., Stefan Florescu a donat bisericii cu hramul „Sfanta Paraschiva” din cartierul Militari mobilierul urban necesar amenajarii curtii interioare a acestui lacas de cult.
De astazi, aproximativ 15.000 de credinciosi care participa saptamanal la slujbele religioase oficiate in aceasta parohie se vor putea odihni pe cele 10 banci, urmand ca, in perioada imediat urmatoare, Stefan Florescu sa sprijine si amenajarea, in curtea acestui lacas de cult, a unei zone destinate relaxarii, in care vor fi plantati arbori si sadite flori.
Dupa ce ani de-a randul au batut la usile Autoritatii Locale Sector 6 pentru obtinerea fondurilor necesare modernizarii Bisericii „Sf. Paraschiva”, preotii parohi au gasit sprijin in persoana presedintelui Fundatiei „Stefan Florescu – Din suflet, pentru suflet”, care le-a intins o mana, constient fiind de aportul decisiv al Bisericii in implinirea sprirituala a fiecaruia dintre noi.

„Biserica este institutia in care, de-a lungul istoriei, dar si astazi, noi, romanii, avem cea mai mare incredere. Aici, in Casa Domnului, gasim hrana pentru suflet, speranta, forta de a merge mai departe, cu credinta in Dumnezeu si dragoste fata de semeni. Voi continua sa ma implic in a ajuta parohiile din sectorul 6, astfel incat preotii sa poarte cuvantul Domnului catre constiinta nostra, a locuitorilor acestei parti de Bucuresti, din lacase de cult renovate, care sa–si poata primi enoriasii in conditii civilizate si sigure. In sectorul 6 sunt biserici vechi care trebuie modernizate si sunt zone in care putem construi biserici noi. Sunt convins ca vom reusi in acest demers si va chem alaturi, cu respect fata de credinta, suflet deschis si dorinta de a darui!”, a declarat Stefan Florescu.

De asemenea, in perioada imediat urmatoare, Stefan Florescu va dona acestei parohii din sectorul 6 si materialele necesare modernizarii in totalitate a curtii bisericii, implicandu-se si in construirea unei noi clopotnite, dar si a unei fantani cu apa potabila si a unui grup sanitar.
Stefan Florescu participa frecvent la slujbele religioase la Biserica “Sfanta Paraschiva”, cat si, in fiecare duminica si in zilele marilor sarbatori crestin-ortodoxe, la cele oficiate in cadrul altor parohii din sectorul 6.

5 iulie 2011

Leave a Reply