După ce în luna martie 2011, Preşedintele Fundaţiei „DIN SUFLET, PENTRU SUFLET” a deschis, special pentru familiile nevoiaşe, 4 magazine sociale, dintr-o reţea gândită special pentru ajutorarea persoanelor cu venituri reduse, Ştefan Florescu continuă acest program social, implicându-se cu sufletul, în sprijinul locuitorilor Sectorului 6.

Reamintim că reţeaua de magazine sociale oferă tuturor cetăţenilor posibilitatea de a achiziţiona carne, pâine, ulei, făină, zahăr, orez, lapte şi derivate ale acestuia, ouă, produse de băcănie, sută la sută româneşti, la preţuri de producător, fără adaos comercial şi, cel mai important, fără a fi necesar să îndeplinească anumite condiţii pentru a putea cumpăra, aşa cum se întâmplă în cazul „Coşului de Solidaritate” – programul guvernamental propus recent, care îşi propune să vină în sprijinul pensionarilor, de unde pot cumpăra însă numai cei ale căror pensii sunt mai mici decât câştigul salarial mediu net pe economie.

Prin campania DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, Ştefan Florescu ajută toate categoriile sociale defavorizate, pentru a le face să simtă că nu sunt uitate de societate, existenţa acestui tip de magazine fiind extrem de benefică, în special, în perioada de criză pe care o traversăm, când numai de tabele şi liste nu avem nevoie, pentru a cumpăra mai ieftin un kg de ulei.

Pentru aprovizionare, locuitorii Sectorului 6 sunt aşteptaţi la cele 4 magazine sociale situate în zonele: Piaţa Gorjului( Bd. Iuliu Maniu nr. 140 – 146), Piaţa Chilia Veche( Bd. Drumul Taberei nr. 122 – 124) şi Bulevardul Timişoara nr. 82.

De asemenea, tot în cadrul campaniei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, persoanele care locuiesc în Sectorul 6 şi care au pensii foarte mici, adică, pâna la 600 de lei lunar, au posibilitatea ca o dată pe săptămână, să primească o masă gratuită la Cantina Socială, special deschisă pentru acestea, de Ştefan Florescu, în bd. Timisoara nr. 82.

Acesta doreşte să vină în ajutorul locuitorilor Sectorului 6, care au pensiile sub această sumă, ce nu le permite oamenilor nici măcar să îşi acopere cheltuielile pentru plata utilităţilor şi cumpărarea de medicamente.

Totodată, persoanele care nu sunt deplasabile primesc casolete cu mâncare chiar la ele acasa, hrana caldă fiindu-le adusă de către voluntarii Fundaţiei „Ştefan Florescu – DIN SUFLET, PENTRU SUFLET”.

 

Leave a Reply