Album Stefan Florescu, de Ziua Mondiala a Donatorului de Sange, publicat de Stefan Florescu la 6/14/2011 (4 poze)


Maine, 14 iunie a.c., de „Ziua Mondiala a Donatorului de Sange”, Stefan Florescu, presedintele Partidului Conservator – Filiala Sector 6 si al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, va organiza actiunea “DONEAZA SANGE, DONEAZA VIATA!”, in cadrul campaniei „Din suflet, pentru suflet”.
In scopul implicarii ii donarea de sange, pentru dotarea bancilor de sange din spitale, aceasta actiune se va desfasura cu sprijinul Institutului National de Hematologie si al voluntarilor de la Crucea Rosie Sector 6, incepand cu orele 9.00, in Piata Charles de Gaulle, la intrarea in Parcul Herastrau.
Donatorii vor fi membrii Partidului Conservator – Filiala Sector 6, cei ai APC Sector 6, dar si toti cei care, cu sufletul, doresc sa contribuie la salvarea vietilor unor semeni.
Donatorilor le vor fi efectuate gratuit teste de glicemie, grupa de sange si masurarea tensiunii arteriale. De asemenea, este necesara completarea unui chestionar referitor la starea de sanatate si antecedentele medicale.

„Donand sange, daruim sanse. Ii chem alaturi pe toti cei care doresc sa salveze vieti. Sa crestem impreuna numarul donatorilor voluntari, sa ii ajutam pe cei care au fost victime ale unor accidente, sufera in urma unor interventii chirurgicale dificile sau a unor maladii. Printre cei salvati pot fi apropiatii nostri sau chiar noi!”, a declarat Stefan Florescu.

Jurnalistii sunt invitati sa sprijine demersul lui Stefan Florescu si sunt asteptati maine, 14 iunie a.c., incepand cu orele 9.00, ca, DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, sa „Doneze sange, sa doneze viata!”

13 iunie 2011

Leave a Reply