Miercuri, 30 noiembrie a.c., de Sfantul Andrei, Preşedintele Fundaţiei DIN SUFLET,PENTRU SUFLET a mers în localitatea Tichileşti, pentru a-i vizita pe bolnavii internaţi în leprozeria din această localitate.

Este cel de-al treilea an în care, la praznicul unor mari sărbători creştine, Ştefan Florescu este alături de aceşti oameni, bolnavii de lepră, semeni de-ai noştri pe care familiile şi prietenii i-au uitat. Suferind de această cumplită maladie, cei 19 bolnavi internaţi la Tichileşti trăiesc astfel, drama singurătăţii, simțindu-se marginalizați și abandonați.

Ștefan Florescu nu i-a uitat! I-a vizitat din nou, asigurandu-le masa tradițională de pește pentru Sărbătoarea Sfantului Andrei. Le-a mai adus zeci de pachete cu alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte. De asemenea, prin intermediul Fundației DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, Ştefan Florescu va iniţia un fond de ajutor pentru bolnavii de la Tichileşti. În acest sens, oamenii cu suflet, care nu răman indiferenţi la drama bolnavilor de lepră, pot contribui, în funcţie de posibilităţi, pentru a le face acestora mai uşor traiul de zi cu zi.

Sunt, de fiecare dată cand vin aici, extrem de impresionat. Mă preocupă soarta acestor oameni, trişti, singuri, chinuiţi de zeci de ani de boală.  Sunt printre noi prea mulţi care i-au uitat, pentru care spitalul de la Tichileşti nu mai există. Noi vrem să îi facem să simtă că nu sunt singuri pe lume, că mai sunt oameni cu suflet, cărora le pasă de problemele cu care se confruntă semenii lor, a declarat Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET.

Leave a Reply