Miercuri, 7 decembrie a.c., începând cu orele 10.30, Ştefan Florescu a fost invitatul special al unui eveniment festiv, ce s-a desfăşurat, cu sprijinul Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET,  la Şcoala Muzicilor Militare din Sectorul 6.

Astfel, în prag de Sărbători, 500 de cadre militare în rezervă şi în retragere şi-au dat întâlnire pentru a socializa şi a face bilanţul acestui an de activitate, în cadrul Serbării Bradului de Crăciun.

După prezentarea invitaţilor şi servirea mesei de prânz, toţi cei prezenţi la manifestare au asistat la un program artsitic, susţinut de fanfara Şcolii, pe scenă fiind apoi prezenţi îndrăgiţi interpreţi de folclor, dar şi un cor de colindători din cadrul Seminarului Teologic. La final, toţi cei prezenţi au primit daruri, oferite din suflet de Ştefan Florescu.

Am un respect deosebit pentru aceşti slujitori ai Patriei, marea familie a cadrelor militare în rezervă şi în retragere reprezentând unul dintre elementele de patrimoniu ale societăţii. Ei sunt un adevărat exemplu de patriotism, de profesionalism şi de implicare în viaţa comunităţii, pentru generatiile care le-au urmat. Muzica militară este una de veche tradiţie în ţara noastra. Militarii au conservat-o şi au dezvoltat-o, iar noi avem datoria de a promova în continuare valorile muzicale naţionale”, a declarat Stefan Florescu.

Ofiţerii şi subofiţerii în rezervă şi în retragere se bucură permanent de susţinerea lui Ştefan Florescu, în cadrul Campaniei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET acestia mergând lunar în pelerinaj la mânastiri şi beneficiind gratuit de bilete la spectacole de teatru şi film.

Leave a Reply