Oamenii sensibili la situaţiile deoosebite cu care se confruntă semenii lor îşi amintesc cazul Ramonei Baicu, tânăra de 28 de ani şi mămică a unei fetiţe de numai 2 anişori.

Anul trecut, Ramona a fost înjunghiată de soţ cu 12 lovituri de cuţit şi este ţintuită pe patul unui spital.

Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, s-a  implicat, încercând să o ajute, a discutat cu medicii, care la momentul respectiv,  au decis că starea de sănătate a pacientei impune să fie transferată la clinica Prof. Dr. Nicolae Robanescu.

Ulterior, tot medicii au decis internarea în incinta Centrului Medico – Social Sf. Luca, unde se este îngrijită şi în prezent. Ştefan Florescu a continuat să se îngrijească de starea de sănătate a Ramonei Baicu, sprijinind implementarea planului de tratament şi procurarea medicaţiei necesare recuperării.

Din nefericire, cu toate eforturile medicilor, în starea de sănătate a Ramonei nu au survenit modificări care să aducă speranţa unei reveniri la normal. Ramona este încă departe de lumea reală, de viaţa pe care o avea înainte, departe de momentul în care va putea din nou să îşi strângă copila în braţe, să o vegheze, să îi călăuzească  paşii în viaţă.

Cu credinţă în Dumnezeu, cu speranţă, cu încrederea că Ramona merită şi  are dreptul la o viaţă normală, fericită, Ştefan Florescu adresează un apel către toţi oamenii cu inimă, ca, DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, să sprijine acest caz, donând, fiecare după posibilităţi, în contul RO57 RNCB0521060016840001, deschis la BCR – sucursala Sector 4 , pe numele Baicu Gheorghe.

          „De 1 an, această tânără se luptă să trăiască, pentru a putea să-şi strângă din nou fetiţa în braţe şi pentru a se bucura de viaţă, ca orice om normal. Am rămas permanent în legătură cu medicii care o îngrijesc. Deşi, încă de la  la început, aceştia au fost rezervaţi în privinţa stării ei de sănătate, noi am continuat să luptăm şi, cu ajutorul  lui Dumnezeu, sperăm ca  Ramona să se simtă mai bine. Ea are, în continuare nevoie de tot sprijinul nostru, pentru a putea să-şi continue tratamentul şi programul de recuperare”,  a declarat Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET.

Leave a Reply