Vineri, 23 martie 2012, de la orele 13.00, Ştefan Florescu a fost invitat să participe la o manifestare desfăşurată în incinta Şcolii de Muzici Militare, sub înaltul patronaj al Casei Regale a României.

În cadrul acestui eveniment cultural, alături invitaţi de marcă, precum Alteţa Sa Regală, Principele Radu Duda, Adrian Iorgulescu, fost Ministru al Culturii şi, în prezent, Preşedinte al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, col. dr. Ivan Răileanu, Şef al Stat Major, părintele Emil Cărămizaru, parohul Bisericii „Sf. Gheorghe Nou din Capitală” şi Ştefan Florescu, Preşedinte al Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, a primit din partea insp. col. Valentin Neacşu DIPLOMA DE EXCELENŢĂ, pentru merite deosebite în promovarea activităţii de creaţie în domeniul muzicilor militare.

“Muzica militară este una de tradiţie în ţara noastră, imprimand vibraţie şi forţă unor momente importante importante ale istoriei naţionale. O preţuim şi avem datoria de a –i promova valorile. De asemenea, am un respect deosebit pentru aceşti slujitori ai patriei, marea familie a cadrelor militare reprezentând unul dintre elementele de patrimoniu ale societăţii. Ei sunt un adevărat exemplu de patriotism, profesionalism şi de implicare în viaţa comunităţii”, a declarat Ştefan Florescu.

Leave a Reply