Album Stefan Florescu distins de Crucea Rosie Romana, publicat de Stefan Florescu la 7/10/2011 (70 poze)


Vineri, 8 iulie a.c., la orele 11.00, la sediul Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6 (Bd. Timisoara nr. 69), Crucea Rosie Romana i-a acordat domnului Stefan Florescu o distinctie speciala, pentru sustinerea manifestata in realizarea de activitati sociale si umanitare. Insotita de o diploma de merit, distinctia speciala a fost acordata cu ocazia aniversarii a 135 de ani de activitate umanitara neintrerupta a Crucii Rosii Romane.
Prin colaborarea dintre Stefan Florescu si Crucea Rosie Romana, pe 14 iunie a.c., de Ziua Mondiala a Donarii de Sange Voluntare si Neremunerate, a fost organizata „Din suflet, pentru suflet”, o campanie de donare de sange.
In cadrul acesteia, ca voluntari, au participat membrii Partidului Conservator, cei ai APC Sector 6, dar si toti cei care, cu sufletul, au dorit sa contribuie la salvarea vietilor semenilor.
De asemenea, in sprijinul cat mai multor oameni aflati în situatii speciale si pentru salvarea cat mai multor vieti, Stefan Florescu a semnat un protocol de colaborare intre Asociatia pentru Protectia Cetateanului Sector 6 si Crucea Rosie Romana. In baza acestuia, vor fi organizate actiuni umanitare cu scopul de a ajuta persoanele aflate in dificultate, pe raza sectorului 6.

„Ma simt onorat la primirea acestei distinctii si consider ca este meritul intregii echipe de la Asociatia pentru Protectia Cetateanului Sector 6, care s-a implicat, in cadrul campaniei „Din suflet, pentru suflet”, in reusita actiunii de donare de sange, pe care am organizat-o in luna iunie a.c., alaturi de partenerii nostri de la Crucea Rosie. In baza protocolului incheiat astazi, membri ai Asociatiei vor participa la toate activitatile umanitare organizate pe viitor de Crucea Rosie Romana si vor urma cursuri de prim ajutor”, a declarat Stefan Florescu, Presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6.

8 iulie 2011

Leave a Reply