Album Fotbalistii Nationalei si vedetele, de Ziua Copilului, publicat de Stefan Florescu la 6/04/2011 (19 poze)


Stefan Florescu, impreuna cu echipa Nationala a Romaniei – Razvan Lucescu, Bogdan Stelea, Adrian Mutu, Ciprian Marica, Cristi Tanase, Gabi Torje etc – si vedetele Sanda Ladosi, Nicola, Adina Buzatu, Mihaela Borcea, Ana Maria Prodan, Pepe, au sarbatorit copiii din centrele de plasament, cu ocazia „Zilei Copilului”.
La Casa de Cultura a Ministerului de Interne, peste 200 de copii din centrele de plasament Sf. Nicolae, Pinochio si Sf. Iosif au trait cea mai fericita zi din viata lor, pentru ca de 1 iunie ei au putut sa se simta asemeni oricaror copii, inconjurati de dragoste, prieteni si multe cadouri.
Spectacolul „Suflet langa suflet”, organizat de doamna Laura Mutu, in cadrul campaniei „Suflet langa suflet”, alaturi de parteneri ca: Primaria Sectorului 4 si Federatia Romana de Fotbal, a fost dedicat in exclusivitate copiilor fara familie.
Toti invitatii la acest spectacol, cu-adevarat grandios si atat de emotionant, au simtit nevoia ca, de „Ziua Copilului”, sa fie alaturi de acesti micuti din centrele de plasament, care nu au avut norocul sa creasca langa parintii lor si sa simta cladura parinteasca.
Presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, Stefan Florescu, s-a bucurat sa fie de 1 iunie alaturi de copiii defavorizati, carora le ofera mereu tot sprijinul si caldura sufleteasca in campania „Din suflet, pentru suflet”.
Micutii din centrele de plasament au putut admira spectacolul sustinut de tinerii cantareti foarte talentati si de artistii lor dragi, iar in final au primit multe cadouri, de ziua lor.

„Copiii aflati in dificultate au nevoie de ajutorul nostru si trebuie sa le aducem mereu bucurie in viata, acestor suflete nevinovate”, a declarat Stefan Florescu.

1 iunie 2011

Leave a Reply