Album Stefan Florescu i-a adus pe Mos Craciun si Craciunita cu daruri pentru 150 de copii speciali, publicat de Stefan Florescu la 12/19/2010 (5 poze)

Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, le-a facut o surpriza celor 150 de copii speciali, aducandu-le pe Mos Craciun si pe Craciunita, incarcati cu daruri pentru fiecare dintre ei.
Stefan Florescu a invitat, la petrecerea de Craciun organizata la restaurantul Casa Florescu, 150 de copii si tineri cu probleme – Sindrom Down si copii abandonati – de la Asociatia Caritas, Asociatia Sindrom Down Bucuresti si de la casa de copii Mia’s Children, impreuna cu insotitorii lor.
Mos Craciun, Craciunita si Stefan Florescu, impreuna cu ceilalti participanti la petrecere, au avut parte de un spectacol de sarbatori sustinut de catre copiii talentati de la Academia Vedetelor, cantaretii Bianca Olteanu si Ionut Khaled, de dansatorii Raluca Traistaru si Bogdan Dragne, dar si de tinerii de la Grupul Maria (al Asociatiei Caritas), care au pregatit, pentru aceasta zi, o sceneta speciala si colinde.
Pe langa bradul frumos impodobit si foarte multe cadouri, Stefan Florescu le-a mai facut o surpriza celor 300 de invitati de suflet si anume prezenta trupei de magie, cu renumitele ei scamatorii si o parada a animalelor exotice.
Copiii si tinerii de la ASDB i-au dat in dar presedintelui APC Sector 6 un bradut impodobit cu globuri realizate chiar de ei si o diploma de excelenta prin care l-au declarat cel mai bun prieten al copiilor speciali.
Cu totii s-au simtit excelent la petrecerea organizata de catre Stefan Florescu si au simtit cu-adevarat magia sarbatorii Craciunului.

18 decembrie 2010

Leave a Reply