Marcat de vestea mortii cantautorului Cristian Paturca, autorul “Imnului Golanilor”, presedintele APC Sector 6, Stefan Florescu, a dorit sa se ocupe de tot ce este nevoie pentru ca acest erou sa fie inmormantat cum se cuvine.
Familia acestuia nu are posibilitatea sa se ocupe de cele vesnice pentru Cristian Paturca. De aceea, in campania “Din Suflet, pentru Suflet”, Stefan Florescu s-a implicat in acoperirea majoritatii cheltuielilor pentru realizarea monumentului care va fi dezvelit astazi in Piata Universitatii, ridicat in memoria lui Cristian Paturca, dar si de acoperirea costurilor de inmormantare a acestuia.
Stefan Florescu a participat la ora 11:30 la slujba religioasa de la sediul Asociatiei “21 Decembrie 1989” din strada Batistei nr. 24A si la dezvelirea monumentului din Piata Universitatii, la ora 12.
Acesta a fost prezent si la slujba de inmormantare a cantautorului Cristian Paturca, ora 13, la Biserica Eroii Revolutiei, dar si la inmormantarea acestuia, la Cimitirul Bellu, la ora 14.

21 ianuarie 2011

Leave a Reply