STEFAN FLORESCU, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6 i-a premiat astazi 21 octombrie, pe VETERANII DE RAZBOI, in semn de recunostinta pentru eroismul dovedit pe campul de lupta, in apararea Romaniei.

La petrecerea organizata in cinstea VETERANILOR DE RAZBOI , la restaurantul Casa Florescu, au participat generali si colonei in rezerva, care au avut ocazia de a depana amintiri, de a se detasa de problemele cotidiene si de a servi o masa gustoasa, intr-o ambianta luxoasa, calda si primitoare.

Pentru eroismul cu care s-au luptat pentru tara, cat si pentru meritele deosebite  ale veteranilor de razboi, STEFAN FLORESCU presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6 le-a acordat acestora diplome de excelenta si le-a daruit cate o icoana sfintita.

Veteranii de razboi s-au simtit excelent la aceasta seara festiva organizata special pentru acestia de catre STEFAN FLORESCU si profitand de faptul ca au fost din nou impreuna, au cantat melodii nemuritoare si au dansat asa cum o faceau in urma cu zeci de ani.

Veteranii de razboi i-au multumit lui STEFAN FLORESCU pentru respectul pe care acesta il poarta fata de varstnici si l-au felicitat, cu lacrimi in ochi, pe presedintele APC Sector 6 pentru intalnirea minunata pe care le-a organizat-o, dar si pentru darurile de suflet pe care le-au primit de la acesta.

21 octombrie 2010

Leave a Reply