STEFAN FLORESCU, presedintele APC Sector 6 a fost impresionat de invatatoarea Cristiana Anghel din Caracal care se afla in greva foamei de 64 de zile, dar si de cauza pentru care invatatoarea a apelat la aceasta forma de protest si anume taierea salariilor cadrelor didactice.

Invatatoarea este vizitata in fiecare zi, la spital, de STEFAN FLORESCU, care ii daruieste buchete immense de trandafiri albi, incercand sa o determine pe aceasta sa renunte la greva foamei si sa revina la familia si printre elevii care, cu totii, o asteapta.

STEFAN FLORESCU a mers la Caracal si a stat de vorba cu apropiatii invatatoarei Cristiana Anghel, care au rugat-o renunte la aceasta forma de protest.

Pentru ca invatatoarea sa poata avea acces nelimitat la sursele de informare si la reactiile autoritatilor in ceea ce priveste cauza pentru care Cristiana Anghel a intrat in greva foamei, STEFAN FLORESCU i-a daruit ieri acesteia si un televizor LCD cu antena proprie.

Cristiana Anghel a fost impresionata de toate darurile primite de la STEFAN FLORESCU si a declarat ca se simte coplesita de acestea, de respectul pe care presedintele APC Sector 6 i-l poarta si ca il admira pe STEFAN FLORESCU pentru gesturile minunate pe care acesta le face din suflet, neconditionat.

Presedintele APC Sector 6 i-a promis invatatoarei ca se va preocupa sa rezolve cauza pentru care aceasta a intrat in greva foamei, impreuna cu mai multe ONG-uri, pentru ca nu este posibila aceasta lipsa de reactie a autoritatilor fata de situatia dezastruasa a invatamantului romanesc si totodata lipsa de respect a autoritatilor fata de profesorii nostri – cei care ne-au educat pe noi si care continua sa ne educe copiii.

26 octombrie 2010

Leave a Reply