In campania „Din suflet, pentru suflet”, presedintele Partidului Conservator Sector 6 si al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, Stefan Florescu, i-a oferit o speranta si Ramonei Baicu, tanara de 28 de ani care se afla in coma de cinci luni.
Aceasta a fost injunghiata anul trecut de catre tatal copilului ei, iar de atunci se zbate intre viata si moarte.
Stefan Florescu a fost impresionat de drama acestei tinere si s-a preocupat ca Ramona Baicu sa fie internata in mai multe spitale si centre pentru a se recupera, oferindu-i tot suportul de care are nevoie aceasta, dar si familia ei.
Tanara a fost vizitata in mai multe randuri de catre presedintele PC Sector 6 si al APC Sector 6, acesta oferindu-i icoane sfintite care sa o protejeze si sa o ajute sa isi revina.
Acum, Ramona Baicu a fost transferata de catre Stefan Florescu la Complexul de Servicii Socio-Medicale al Municipiului Bucuresti, unde este tratata si alimentata, cu speranta ca tanara isi va reveni treptat.
Ramonei i-au fost aduse medicamente, fructe si alimente, Stefan Florescu fiind in permanenta legatura cu cadrele medicale, care il informeaza zilnic despre progresele acestei tinere.
Ramona Baicu este mama unei fetite in varsta de 1 an, care acum se afla in grija bunicilor.
In cadrul campaniei „Din suflet, pentru suflet”, Stefan Florescu va continua sa se implice si sa le ofere sprijinul celor aflati in situatii limita, pentru ca problemele lor sa fie rezolvate.

23 martie 2011

Leave a Reply