Stefan Florescu ii premiaza pe cei mai mari actori ai Romaniei: Arsinel, Stela, Nae, Vasile si alti 90 de artisti de valoare ai tarii

De Paste, Stefan Florescu si actorii

Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, ii sarbatoreste maine, 12 decembrie a.c., ora 21.30, la restaurantul Casa Florescu din bd. Timisoara nr. 82, sector 6, pe cei mai mari artisti ai tarii: Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Adriana Trandafir, Cristina Stamate, Alexandru Lulescu, Bitu Falticineanu, Adrian Enache si multe alte personalitati ale vietii artistice din Romania.
Cei aproape 100 de artisti de valoare ai tarii au fost invitati de catre presedintele APC Sector 6, Stefan Florescu, la aceasta petrecere organizata, in campania “Din Suflet, Pentru Suflet”, in cinstea celor care ne fac tuturor viata mai frumoasa, atat de pe scena, cat si de pe micul ecran.
Artistii vor primi de la Stefan Florescu daruri de suflet, diplome de excelenta si cupe omagiale, pentru intreaga activitate artistica depusa in slujba cetateanului si pentru aerul de optimism debordant si starea de bine transmise spectatorilor de-a lungul anilor, din suflet si neconditionat.
Acestia vor avea posibilitatea sa sarbatoreasca la Casa Florescu si succesul pe care il va avea premiera spectacolului “Aplauze! Aplauze!”, care se va juca maine, la Teatrul de Revista “Constantin Tanase”.
Presedintele APC Sector 6, Stefan Florescu, le-a promis actorilor ca va continua seria intalnirilor de suflet cu acestia, pentru ca ii respecta, ii admira si doreste sa le arate marilor noastre valori cat de mult inseamna acestea pentru noi.

 

Leave a Reply