În semn de onoare şi respect pentru cei care şi-au dedicat viaţa profesională servirii Patriei, miercuri, 30 mai 2012, candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Ştefan Florescu, a participat la aniversarea ZILEI REZERVISTULUI MILITAR.

În calitate de invitat special al evenimentului, în organizarea căruia s-a implicat, aşa cum o face de 5 ani, Ştefan Florescu a asistat la ceremonia special organizată, cât şi la programul artistic, susţinut de Fanfara Şcolii de Muzici Militare, mulţumindu-le rezerviştilor pentru pentru implicare, profesionalism, dar, mai ales, pentru patriotismul dovedit.

Candidatul independent pentru Primăria Sectorului 6, Ştefan Florescu, i-a asigurat încă o dată, că le este alături şi le-a expus acestora proiectele pe care le-a gândit pentru dezvoltarea armonioasă a comunităţii locale.

În cei peste 5 ani de activitate, desfăşurată prin intermediul Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, Ştefan Florescu a întreprins zeci de acţiuni în sprijinul rezerviştilor militari, aceştia beneficiind de sprijin moral şi material, cantină socială, asistenţă şi investigaţii medicale efectuate gratuit, au socializat în cadrul Clubului Seniorilor Sector 6 şi au fost în pelerinaj în locuri sfinte.

Pentru generaţiile ce-i succedă, ei reprezintă un adevărat exemplu de patriotism, profesionalism şi implicare în viaţa comunităţii, a declarat Ştefan Florescu, candidatul independent la Primăria Sectorului 6.