Album Stefan Florescu la deschiderea magazinelor sociale in sectorul 6, publicat de Stefan Florescu la 3/22/2011 (5 poze)


Sute de pensionari si alte persoane cu venituri mici din sectorul 6 s-au adunat in Piata Chilia Veche si in Piata Gorjului din sectorul 6 la deschiderea a doua magazine sociale.
Mai multi oameni de afaceri i s-au alaturat lui Stefan Florescu, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, in campania „Din suflet, pentru suflet” si au deschis doua magazine sociale pentru a veni in ajutorul celor care nu isi permit sa cumpere alimente, carne si lactate, din magazinele obisnuite.
Astfel, pensionarii si alte persoane cu venituri reduse care sufera din cauza crizei economice vor putea sa cumpere alimente si alte bunuri de utilitate zilnica, produse 100% romanesti, de cea mai buna calitate, la preturi de producator.
Pensionarii si toti cei prezenti la inaugurarea celor doua magazine sociale au fost incantati pentru faptul ca in sectorul lor au, de acum, posibilitatea sa cumpere alimente de prima necesitate – lapte, paine, ulei, faina, zahar, orez, carne si preparate din carne, branzeturi si alte produse lactate – la preturi fara adaos comercial.
In semn de multumire pentru efortul facut de catre acestia, Stefan Florescu le-a daruit oamenilor de afaceri care s-au implicat in deschiderea magazinelor sociale pentru cei cu venituri mici, cate o icoana sfintita si o diploma de excelenta.
„Sunt fericit pentru ca oamenii de afaceri s-au solidarizat cu noi, cei de la APC Sector 6, si astfel, in campania „Din suflet, pentru suflet”, putem sa le oferim cetatenilor hrana zilnica la preturi pentru orice buzunar. Intentionam ca in curand sa mai deschidem inca 4 magazine sociale in acest sector si sa extindem aceasta retea de magazine sociale pentru cei care resimt criza, si in alte sectoare ale capitalei”, a declarat Stefan Florescu.

18 Martie 2011

Leave a Reply