Album Stefan Florescu le-a daruit 250 de pachete de Craciun locuitorilor cartierului Giulesti-Sarbi din sectorul 6, publicat de Stefan Florescu la 12/21/2010 (11 poze)

Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, a trimis astazi celor care locuiesc in cartierul Giulesti-Sarbi din sectorul 6, 250 de pachete cu cozonaci, conserve, carne si produse de panificatie, cu ocazia Sfintei Sarbatori a Craciunului.
Stefan Florescu a tinut neaparat ca locuitorilor acestui cartier sa le daruiasca din suflet si cate o felicitare prin care sa le aminteasca acestora faptul ca „ … speranta s-a nascut intr-o noapte linistita si sfanta… ”.
Darurile trimise de catre Stefan Florescu in Giulesti-Sarbi si echipa APC Sector 6 care a mers la oameni, din poarta in poarta, au fost primite cu bratele deschise – atat la propriu, cat si la figurat – de oamenii din cartier, care abia asteptau sa le treaca pe strada cineva care se gandeste la ei si la problemele lor, din suflet si neconditionat.
Locuitorii din zona, tineri, adulti, varstnici, dar si copii, au fost impresionati de darurile primite de la Stefan Florescu, dar si de bucuria cu care echipa APC Sector 6, trimisa de catre presedintele acesteia, a impartit darurile atat de utile in aceasta perioada a anului.
Oamenii din zona s-au inchinat la vederea masinii pline cu daruri trimisa de catre Stefan Florescu si i-au multumit lui Dumnezeu ca mai exista si astfel de oameni printre noi.
Stefan Florescu le-a transmis locuitorilor cartierului Giulesti-Sarbi ca le va fi mereu alaturi, cu tot ceea ce acestia vor avea nevoie.

21 decembrie 2010

Leave a Reply