Album Stefan Florescu le-a oferit azi 3 televizoare copiilor internati la spitalul Fundeni, publicat de Stefan Florescu la 1/31/2011 (8 poze)

Stefan Florescu le-a facut cadou astazi 3 televizoare copiilor diagnosticati cu cancer, internati in sectia Onco-pediatrie a spitalului Fundeni.
Presedintele APC Sector 6, Stefan Florescu, a auzit ca exista saloane in spitalul Fundeni in care copiii si parintii refuza internarea, pentru ca acolo nu exista televizoare si, fiind impresionat de dramele prin care trec cei mici, dar si familiile lor, a hotarat sa le aline suferinta si sa le coloreze macar un pic viata acestora prin a le oferi accesul la programele preferate de televiziune.
Totodata, Stefan Florescu le-a mai adus micutilor un clown, care i-a distrat pe copiii bolnavi cu momentele minunate de magie si le-a facut acestora diverse figurine din baloane colorate, dar si o printesa, care i-a pictat pe fata, pe micuti.
Copiii au mai primit de la Stefan Florescu si ursuleti de plus, dar si multe dulciuri, un tort delicios, toate acestea fiind savurate de copii impreuna cu parintii si cadrele medicale din spital.
Stefan Florescu a tinut sa le multumeasca si cadrelor medicale care au atata grija de micuti, acestora daruindu-le mai multe cosuri de flori.

Stefan Florescu, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului – Filiala Sector 6, simte mereu nevoia sa faca gesturi deosebite, care ii privesc pe cei mici aflati in suferinta, copii talentati sau adulti, deoarece intotdeauna a apreciat oamenii de calitate si a fost alaturi de acestia si de suferintele lor, implicandu-i in campania “Din Suflet, pentru Suflet” – pentru sufletele oamenilor.

7 septembrie 2010

Leave a Reply