STEFAN FLORESCU, presedintele APC Sector 6 a mers ieri, in vizita la cei 105 copii internati in Centrul de Recuperare a Copiilor cu probleme neuropsihomotorii „Nicolae Robanescu”.

STEFAN FLORESCU le-a oferit tuturor copiilor internati jucarii de plus, dulciuri, baloane, trompete, coifuri, masti colorate si i-a asigurat ca va continua, in fiecare saptamana, astfel de intalniri de suflet cu micii pacienti ai spitalelor. Totodata, STEFAN FLORESCU se va preocupa ca acestora sa nu le lipseasca nimic din ce ei si familiile lor si-ar dori.

Cei 105 copii au fost fascinati de darurile primite, dar si de spectacolul de magie pregatit, in care au fost si ei implicati.

Chiar si copiii nedeplasabili au primit cadouri de la STEFAN FLORESCU, acesta dorind sa mearga personal in fiecare salon pentru a-i face fericiti pe micii pacienti.

Si de aceasta data, Zana cea Buna i-a incantat pe copiii cu dizabilitati, facandu-le face-painting.

Toate aceste surprize au fost puse la cale de catre STEFAN FLORESCU, presedintele APC Sector 6, in cadrul CAMPANIEI “DIN SUFLET, PENTRU SUFLET”, pentru a le face viata mai usoara copiilor cu dizabilitati.

STEFAN FLORESCU a fost si saptamana trecuta in vizita la Centrul de Recuperare a Copiilor cu probleme neuropsihomotorii „Nicolae Robanescu”, pentru a le face cadou copiilor internati si cadrelor medicale de acolo, distilatorul de 6 l, aparat medical care este folosit in cazurile foarte grave, pentru copiii cu traumatisme cranio-cerebrale.

16 septembrie 2010

Leave a Reply