Album Stefan Florescu le face viata frumoasa rezervistilor, publicat de Stefan Florescu la 2/23/2011 (2 poze)

Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, s-a intalnit din nou cu cadrele militare in rezerva, marti, 22 februarie, in cadrul campaniei “Din suflet, pentru suflet”, continuand astfel seria intalnirilor de suflet cu rezervistii.
Cei 100 de rezervisti s-au regasit la restaurantul Casa Florescu, unde au socializat, au avut posibilitatea sa se destinda, sa depene amintiri si sa mai uite de problemele cotidiene.
Ca la fiecare intalnire avuta cu cadrele militare in rezerva, Stefan Florescu le-a facut si de aceasta data daruri de suflet rezervistilor, acestia fiind incantati de atentia primita din partea organizatorului acestei petreceri.
Cadrele militare in rezerva s-au simtit excelent la petrecere, au sevit masa, au recitat poezii, au cantat, au dansat si au sfidat, astfel, anii care au trecut atat de repede peste ei.
Stefan Florescu ii respecta pe cei varstnici si, pentru meritele deosebite, presedintele APC Sector 6 le va acorda mereu atentia cuvenita si va organiza constant actiuni de suflet prin care acestia sa simta ca nu sunt singuri pe lume si ca sunt respectati pentru devotamentul fata de culorile patriei.

23 februarie 2011

Leave a Reply